El CB Mollerussa creix a passos de gegants

foto basquet

El Club Bàsquet Mollerussa ha presentat aquest dissabte els 190 jugadors i jugadores que formen els 17 equips de l’entitat per a la present temporada, una vintena i un conjunt més respectivament que l’any passat. L’acte va tenir lloc dissabte a la tarda al pavelló poliesportiu municipal i va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona,  el regidor d’Esports, Bernat Díaz, i un membre de la representació territorial de Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet i exjugador d’ACB, Berni Tamanes.

L’alcalde va destacar en el seu parlament el caràcter paritari del club, el qual  ha aconseguit doblar totes les categories, excepte la sènior, amb equips femenins i masculins. Així mateix, en va aplaudir el projecte inclusiu que es duu a terme conjuntament amb ACUDAM, que té un equip competint sota el paraigües del club.

Per la seva part, el president del CB Mollerussa, Pere Codina, va remarcar els dos valors en què es basa el projecte el club i que són el treball i el respecte. Així mateix, va anunciar que un dels objectius del club és que la pròxima temporada es pugui tornar a comptar amb equip sènior femení. També va agrair la implicació dels patrocinadors, que s’han incrementat aquesta temporada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.