El centre comercial de Mollerussa s’emplena en una nova edició de l’Open Night

La localitat de Mollerussa va viure una nova edició de l’Open Night que va omplir de gom a gom els carrers més comercials de la capital del Pla d’Urgell aquest passat diumenge a la matinada.

La nit més comercial de l’any es va iniciar amb una batucada a càrrec de l’Associcació Batukats de l’Ala i la desfilada de l’Open Night, que va aplegar més de mig miler de persones. A més a més, un total de 5 Dj van animar la cita des de les 22.00 hores de la nit. Minuts abans de les dotze, els diferents establiments i botigues van obrir les seves portes amb rebaixes de més del 50% i promocions que van omplir de clients el centre comercial de Mollerussa.

Cal destacar, que tots els clients que van realitzar una compra durant la nit van entrar en el sorteig de diferents premis, entre els quals destaca un creuer pel Mediterrani per a dues persones. Igualment, l’esdeveniment també va comptar amb el 3r Campionat solidari del joc de la botifarra i el taller de Salsa i Merengue a càrrec de Sonsoran Dance Studio i l’Associació de Salsa de Mollerussa.

D’aquesta manera, tot i que les obres van afectar tant a botiguers com a clients, Mollerussa va viure una nit molt dinàmica fins a les 03.00 hores de la matinada, hora en què els diferents comerços van tancar les seves portes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.