El Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç atén al 2016 un 9,4% dels infants de 0 a 6 anys del Pla d’Urgell

El Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç del Consell Comarcal del Pla d’Urgell va atendre al 2016 un total 232 nens i nenes d’entre 0 i 6 anys que patien o podien acabar tenint algun tipus de trastorn. Una xifra que representa un 9,4 per cent dels infants que viuen a la comarca i gairebé un centenar més que deu anys enrere. Aquestes dades s’han donat a conèixer aquest dijous, en el marc de la inauguració de les noves dependències del servei.

Les obres de la segona planta de l’edifici de l’ens comarcal, que acullen el CDIAP, han comptat amb una inversió de 135.000 euros per part de la Diputació de Lleida i s’han executat en dues fases. El CDIAP, que després d’haver canviat d’ubicació en els darrers anys estrena ara seu definitiva al Consell Comarcal, compta amb cinc especialistes de diferents disciplines, sent aquest un servei en el qual el Pla d’Urgell va ser pioner al seu dia implantant un programa destinat als infants de 0 a 3 anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.