El Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell rep la visita dels alumnes de 5è de l’Escola Ignasi Peraire

La responsable del servei, Yolanda Cosialls, guiant als alumnes en la seva visita al centre. FOTO: Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

Més d’una trentena d’alumnes de 5è curs de primària de l’Escola Mestre Ignasi Peraire han visitat avui el Centre de Distribució d’Aliments. Els alumnes han explicat en una carta, que han llegit a la tècnica responsable del servei, Yolanda Cosialls, i al president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Maria Huguet, el motiu d’aquesta visita.

Els alumnes han elaborat darrerament a l’escola boles de malabars amb arròs a l’àrea d’educació artística i, en sobrar arròs, els va sorgir la idea de cedir l’aliment restant. Segons han recollit a la carta, ha estat pensant en les dificultats que pateixen moltes famílies: “sabem que a Mollerussa hi ha famílies que estan passant moments difícils i creiem que és una manera d’ajudar, encara que només sigui una miqueta”. A banda d’aquest arròs, diversos alumnes han portat també altres aliments per donar al Centre.

La visita els ha servit per conèixer l’espai i el seu funcionament i també per veure quin és el paper dels voluntaris, als que han pogut veure treballar, relacionant tota la informació amb aspectes treballats a l’aula. A més, Cosialls, davant les inquietuds i preguntes dels alumnes, els ha parlat dels productes més demandats com els bolquers per als nadons o el cacao, i de la recollida d’aliments que es fa durant el Gran Recapte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.