El Centre de Distribució d’Aliments, ja en funcionament, preveu repartir productes frescos i congelats en sis mesos

El nou Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell dóna servei a unes 600 famílies de la comarca. Les noves instal·lacions, que avui han visitat diversos alcaldes, representants de la Diputació de Lleida i també del Consell Comarcal, van començar a funcionar de forma efectiva a principis d’aquest mes de desembre, amb el repartiment dels aliments aconseguits en el Gran Recapte. Tenint en compte les necessitats de cada unitat familiar, s’ha apostat per preparar-los un lot de productes bàsics, que complementen, amb un sistema de punts, triant-ne d’altres que en el seu cas puguin ser prioritaris.

Els representants polítics han destacat el fet que l’equipament sigui avui una realitat gràcies a la col·laboració institucional que han dut a terme. De fet, la corporació provincial ha aportat 200.000 euros a les obres de condicionament de les instal·lacions, mentre que la resta, 40.000 euros, ha anat a càrrec del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Ajuntament de Mollerussa.

Està previst que en un termini d’uns 5 o 6 mesos, els usuaris del Centre de Distribució d’Aliments també puguin tenir accés al producte fresc o congelat, que també estarà disponible a les mateixes instal·lacions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.