El Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-sana acabarà l’any rebent 1.000 visitants

immersioEl Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-Sana acabarà aquest 2017 amb una nova notícia positiva: la rebuda de gairebé 1.000 visitants al llarg d’aquests dotze mesos. D’aquesta manera, l’aposta municipal per equipar Vila-sana amb un espai únic a Catalunya on poder fer-hi multitud de tasques i activitats es veurà referendada per les xifres empíriques.

Des de la seva inauguració, el 10 de març de 2016, aquesta sala audiovisual amb les últimes tecnologies haurà estat visitada per 2.000 persones i s’hi hauran celebrat gairebé un centenar d’activitats com presentacions, conferències, projeccions audiovisuals, tallers, etc. L’Ajuntament continuarà treballant el proper 2018 per potenciar, com fins ara, aquesta instal·lació i que serveixi de pol d’atracció tant turístic com econòmic per la població.

Un dels punts forts i diferenciadors del CIM és la seva pantalla immersiva i so envolvent que captiva el públic que complementa la seva estada a l’Estany. Els visitants són espectadors d’excepció de “La Pel·lícula de L’Estany”, un film que permet veure aquesta zona d’alt interès turístic a vista d’ocell a través de les imatges enregistrades en dron.

El Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-sana és un espai totalment novedós i està concebut per proporcionar experiències audiovisuals immersives. Disposa d’una pantalla corba de 10 m. per 2 d’alçada que abasta un arc de circumferència de 90º, té mides antropomètriques, és a dir, que la seva relació de mida amb una persona provoca un efecte d’identificació espacial.

La sala està dotada d’un sistema d’àudio envolvent Sorround 7.1 que proveeix de so 360º i que recrea la sensació de distància de las fonts sonores de la realitat o crear efectes acústicament experimentals. L’equipament de tres projectors i un sistema Blending és capaç de produir una sola imatge sense interrupcions, a més el sistema està preparat per donar cabuda a altres tipus de projeccions de format estàndard (4/3, 16/9).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.