El Centre d’Iniciatives Solidàries “Ángel Olaran”, homenatjarà al seu fundador en la seva VIII Vetllada Solidària

Presentació de la VIII Vetllada Solidària a l’Ajuntament de Mollerussa.

El Centre d’Iniciatives Solidàries “Ángel Olaran”, dedicarà la seva VIII Vetllada Solidària a la figura del seu fundador Àngel Pujol i Gorné. L’acte d’homenatge tindrà lloc el proper dissabte 3 d’octubre i comptarà amb la presència del missioner Ángel Olaran i també amb totes les  ONG’s que li donen suport en la seva cooperació a Wukro, Etiòpia.

Així ho ha explicat aquest matí l’actual president del CIS Ángel Olaran, el Sr. Josep Maria Pujol a l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona en el decurs de la presentació de la Vetllada Solidària. A la reunió, també hi han assistit diferents col·laboradors del CIS Ángel Olaran de Mollerussa.

Cal recordar que l’ Ángel Pujol, que malauradament ens va deixar el passat mes de gener, va ser el fundador del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran i un dels cooperants i activistes més destacats en l’ajuda als nens del continent africà. Va promoure, a traves de la fundació, nombroses accions solidàries i d’ajuda al missioner basc Ángel Olaran, que desenvolupa la seva tasca a la zona de Wukro, a Etiòpia.

Solsona ha manifestat el seu suport i s’ha sumat gratament a l’acte d’homenatge i s’ha sumat gratament al sentiment popular de retre un merescut reconeixement en record de l’ exempresari  mollerussenc Ángel Pujol.

L’actual president del CIS Ángel Olaran, Josep M. Pujol, ha posat de relleu que l’acte aplegarà a moltes persones, associacions i entitats locals que també s’han sumat al reconeixement de la labor de l’Àngel Pujol en favor dels més necessitats d’aquella població del nord d’Etiòpia i per tant, l’homenatge serà transversal i recollirà la pluralitat envers les inquietuds que van acompanyar l’Àngel Pujol al llarg de la seva  vida.

La Vetllada Solidària també servirà per recaptar fons per ajudar al pare Àngel Olaran i als seus “´Àngels de Wukro”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.