El Centre d’Inmersió Audiovisual, obert de forma regular a partir d’aquest diumenge

La sala interior del Centre d’Inmersió Audiovisual de Vila-sana.

Vila-Sana obre aquet diumenge, coincidint amb el Dia de l’Estany, de forma regular el seu nou Centre d’Immersió, una instal•lació pionera i única en tot l’Estat espanyol. D’aquesta manera, els visitants que vulguin complementar la seva estada a la comarca, podran ser els espectadors d’excepció al CIM de “La Pel•lícula de l’Estany”, un viatge audiovisual i immersiu en alta resolució on es poden veure a vista d’ocell els majors atractius de l’estany.

La sala estarà oberta a partir de les 12 del matí i s’oferiran dos passis de 20 minuts de forma gratuïta. El primer tindrà lloc a les 12 i el següent a les 12,45h. Igualment, de dilluns a divendres es podrà sol•licitar la seva visita de 10 a 13 hores de forma convinguda amb l’Ajuntament i amb grups de 10 persones com a mínim.

El Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-sana és un espai totalment nou i està concebut per proporcionar experiències audiovisuals immersives. Disposa d’una pantalla corba de 10 m. per 2 d’alçada que abasta un arc de circumferència de 90º, té mides antropomètriques, és a dir, que la seva relació de mida amb una persona provoca un efecte d’identificació espacial.

La sala està dotada d’un sistema d’àudio envolvent Sorround 7.1 que proveeix de so 360º i que recrea la sensació de distància de las fonts sonores de la realitat o crear efectes acústicament experimentals. L’equipament de tres projectors i un sistema Blending és capaç de produir una sola imatge sense interrupcions, a més el sistema està preparat per donar cabuda a altres tipus de projeccions de format estàndard (4/3, 16/9).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.