El Centre Especial de l’Acudam, un dels principals CET’s de la província, factura 8.125.000€ el 2017

El Centre Especial de l’Acudam factura aquest any 2017 més de 8 milions d’euros convertint-se en un dels principals centres de Lleida en el seu àmbit i amb exportacions a tota la península i part de l’estranger.

Des de l’entitat es treballa amb l’objectiu d’oferir un lloc de treball remunerat i, al mateix temps, adequat a les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra comarca. Un exemple d’adequació és el treball en l’ergonomia de l’entorn amb el que es treballa que s’intenta adaptar el lloc a les condicions de treball de cada persona, com aquest aparell que permet pujar i baixar els materials sense la necessitat d’aixecar pes.

ACUDAM compta també amb la Unitat de Suport a l’Activitat Professional (USAP), que de forma integrada al CET, permet ajudar a superar les barreres, obstacles o dificultats que els treballadors/es amb discapacitat tenen en el procés d’incorporació a un lloc de treball, així com permanència i progressió en el mateix.

L’entitat disposa de diferents professionals per conduir i ajudar a les persones que hi treballen, coordinant-se a la vegada amb els altres serveis que ofereix l’ACUDAM. Entre aquests professionals s’hi poden trobar fisioterapèutes, psicòlegs, teballadors socials, metges, psiquiatres i monitors per tal que la persona es desenvolupi de forma satisfactòria en l’empresa i en el seu entorn.

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.