El Centre Obert clou el curs escolar després d’haver donat servei a 27 infants i joves d’entre 6 i 14 anys

La cloenda de curs. FOTO: Ajuntament de Mollerussa,

La cloenda de curs. FOTO: Ajuntament de Mollerussa,

 

El Centre Obert La Banqueta va cloure ahir el curs escolar amb una festa al Centre Cultural en la qual els 27 infants i joves d’entre 6 i 14 anys que han gaudit del servei van fer una exposició de les activitats que s’han dut a terme. L’acte, que va comptar amb la presència del regidor de Benestar Social i Infància, Josep Lavin,  va comptar amb la presència dels familiars dels usuaris del centre.

El servei, que es presta un cop finalitzat l’horari escolar i que està subvencionat en la seva totalitat pel departament de Benestar Social i Ciutadania, està a adreçat a nens i nenes d’entre 6 i 14anys que estiguin empadronats a Mollerussa i matriculats a una de les escoles de la ciutat. Es tracta, a més, d’alumnes que hi arriben derivats a través dels serveis de psicopedagogues de l’EAP i dels Serveis Socials (SSAP).

L’objectiu d’aquest projecte és treballar en l’àmbit socioeducatiu de cada escolar i donar suport a les seves famílies. Alhora els responsables també vetllen per promoure el desenvolupament personal i la socialització de cada un dels escolars que participin d’aquesta iniciativa. Així mateix, a banda de fomentar l’accés d’aquesta població als recursos normalitzats de lleure de la ciutat i promoure l’ús de la llengua catalana mitjançant tallers-teatre i debats, també es treballa per prevenir els dèficits socials i educatius i l’estimulació d’actituds cíviques per facilitar la convivència.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.