El CFJ Mollerussa cau davant l’Atlètic Lleida

L’equip del Pla d’Urgell cedeix per 0-1 en un partit igualat amb ocasions pels dos conjunts

Mollerussa i Atlètic Lleida es veien les cares en el primer partit del 2022 al Camp Municipal d’esports de la capital del Pla d’Urgell. Un derbi lleidatà per reprendre la lliga després de l’aturada per les festes, amb dos equips ara mateix força distanciats a la classificació.

Els visitants van dominar els primers compassos del partit, amb clares arribades a l’àrea rival però sense poder materialitzar-ne cap. Amb el control del joc i la pilota, els de Josep Maria Turull es van trobar còmodes en defensa. També quan els mollerussencs van posar una marxa més i començaven a jugar de tu a tu amb els lleidatans. Amb tot això el partit arribava al descans amb empat a 0 i tot per decidir.

A la segona part l’equip local va continuar amb la bona dinàmica dels últims minuts de la primera meitat, però aquest cop arribant amb més perill a la porteria de l’Atlètic. Les ocasions es van succeir a les dues àrees durant molt minuts, fins que al 74’ Marc Soldevila marcava a plaer gràcies a una errada defensiva del Mollerussa.

L’Atlètic Lleida s’endú els tres punts en un encontre que tant Alexis Pintó com Josep Maria Turull van qualificar d’igualat i decidit per detalls.

Amb aquesta derrota el Mollerussa suma tres jornades sense conèixer la victòria i se situen en dotzena posició amb 11 punts.

Informa: Gerard Díaz Tribó