El CFJ Mollerussa comença la lliga amb bon peu

Un doblet de Moró Sidibe en el darrer quart d’hora de partit decanta a favor dels mollerussencs el derbi contra el Tàrrega (2-0)

El Mollerussa es va emportar els tres punts en el derbi lleidatà que el va enfrontar al Tàrrega en la primera jornada de competició de la Primera Catalana. Un duel marcat per les novetats dels dos equips i dels debuts en partit oficials dels dos entrenadors. Estrenes que es van notar en els primers instants d’un partit marcats per les imprecisions . Els dels Pla d’Urgell van ser els qui van xafar més àrea rival però amb aproximacions poc productives, les bandes ocupades per Mamadouba i Moró Sidibé van ser la principal via d’atac dels locals. Pel Tàrrega Hichem va ser qui va tenir l’ocasió més clara dels primers 45 minuts.

Després del pas pels vestidors la dinàmica no va canviar, una solvent defensa targarina privava en tot moment als del Pla de inaugurar el marcador, per la seva banda Hichem continuava sent el far de l’atac blaugrana però un encertat Adrià evitava el gol visitant. Al minut 77 Moró Sidibe va aconseguir inaugurar el marcador fent valer la seva altura. El gol local va obligar als blaugrana a estirar línies i el Mollerussa va aprofitar els espais per sentenciar el partit a dos minuts de la finalització del temps reglamentari. El gol va tornar a ser obra de Moró Sidibe que es va convertir en el protagonista del partit.

El Mollerussa mirarà de donar continuïtat a la bona dinàmica en el pròxim partit al camp del Valls, pel que fa el Tàrrega s’haura d’intentar refer de la derrota amb una altre derbi lleidatà davant del Solsona al Joan Capdevila.

Informa: Miquel Àngel Daviu i Oriol Gordillo