El CFJ Mollerussa es desinfla a casa

Els del Pla d’Urgell perden amb un contundent però no merescut 0-3

El CFJ Mollerussa no alça el vol després de la derrota per 0-3 davant el conjunt Osonenc i encadena la tercera derrota consecutiva al Municipal, sent així la pitjor ratxa de la temporada dels de Jordi Cortés a casa. l’UE Tona s’avançava al marcador al minut 13′ en un gol en pròpia de Nil Sauret. Pocs minuts després un error entre defensa i porter feia que salarich possés el 0-2 al marcador.

Els del Pla d’Urgell van voler reaccionar en una segona part on l’equip va tindre ocasions tot i que no van aconseguir capgirar el marcador que en el darrer minut una passada en profunditat deixava un 2 contra 1 i Escarrabill feia pujar el 0-3 definitiu a l’electrònic.

Informa: Miquel Miras Fusté