El CFJ Mollerussa es referma en el liderat amb un triomf davant el CF Igualada (1-0)

Un gol d’Adri Fernández a la segona part va ser suficient per sumar la desena victòria de la temporada

El Mollerussa va sumar ahir contra el Igualada la sisena victòria consecutiva a la lliga i continua invicte al capdavant de la classificació. Als de Jordi Cortés els hi va mancar inspiració al llarg dels primers quaranta-cinc minuts per generar perill a l’àrea visitant. Tot i això, els locals van mostrar-se sòlids en la faceta defensiva contra els de l’Anoia, que van apropar-se en comptades ocasions a la porteria defensada per Enric Puiggròs.

Va ser a la segona meitat, especialment a partir del minut 60 de joc, quan els blanc-i-blaus van ensenyar tot el seu potencial ofensiu. Adri, Jofre o Albert Delgado van gaudir de diferents ocasions per estrenar el marcador. Va ser al minut 70 però, quan el treball de Jofre va tenir premi. El davanter va recuperar una pilota prop de l’àrea per assistir a Adri, que aconseguia el primer i únic gol de l’encontre.

Amb aquest resultat, el Mollerussa ja suma deu victòries i tres empats en les tretze jornades de lliga disputades. Això li permet gaudir de quatre punts de marge sobre el segon classificat abans de visitar la Pirinaica.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera