El CFJ Mollerussa goleja el Tàrrega a domicili (0-3) i trenca una ratxa de tres derrotes seguides

Els del Pla d’Urgell ocupen la segona posició de la classificació, a tan sols dos punts del líder

El Club de Futbol Joventut Mollerussa va imposar-se clarament en la seva visita al camp del Tàrrega per 0 gols a 3. El partit al Municipal Joan Capdevila va posar-se ràpidament de cara pels mollerussencs amb un gol de Xavier Puiggròs al primer quart d’hora de joc. Només arrancar la segona part els mollerussencs van ampliar la seva avantatge gràcies a un gol de Jofre Graells donant molta moral i confiança a l’equip per emportar-se els tres punts i oblidar els fantasmes de les setmanes anteriors. El tercer i definitiu gol el va fer Albert Amorós a les acaballes del partit per acabar d’arrodonir una victòria molt important.

Gràcies als tres punts i la derrota del Solsona en la seva visita al camp del Can Vidalet, el CFJ Mollerussa recupera el segon lloc de la classificació amb 22 punts, a només dos del líder, el Borges Blanques, que no va passar de l’empat davant el Club Esportiu Atlètic Lleida. El conjunt mollerussenc rebrà aquest diumenge l’Atlètic Sant Just, cinquè classificat.

Informa: Marc Alvarez Mestre