El CFJ Mollerussa guanya i és equip de ‘play-off’

Els del Pla d’Urgell han guanyat el derbi provincial contra el Borges (5-3) en un partit que havien començat perdent

El Mollerussa s’ha convertit en equip de play-off per l’ascens a 3a RFEF aquest migdia en guanyar per 5-3 al Borges en un duel directe en els que els jugadors de Josep Maria Turull havien de guanyar o empatar per jugar-se l’ascens a la 5a categoria estatal.
El partit no ha començat bé pels del Pla d’Urgell i han vist com els Borges s’ha avançat al marcador al minut 18 amb un gol de Pele. Encara a la primera meitat Salvador Tapies ha aconseguit empatar a 1 el partit al minut 29. Unes taules amb què s’ha arribat al descans.
A la segona meitat el Mollerussa ha posat la directa i ha augmentat la diferència fins a arribar al 5-1 a 15 minuts del final.
Amb quasi totes les opcions de guanyar perdudes els de Les Garrigues han tret l’orgull i han escurçat diferències amb dos gols en els darrers deu minuts per situar el 5-3 definitiu al marcador.
Amb aquesta victòria el Mollerussa acaba líder de la competició i ara es jugarà l’ascens a 3a divisió. A banda de Mollerussa ja hi ha classificats per la fase d’ascens l’Ascó, l’Escola Esportiva Guineueta i falta decidir el darrer rival que serà el campió del subgrup A del grup 1 de la Primera Catalana (Tona o Lloret)

Informa: Redacció