El CFJ Mollerussa ho fa tot per guanyar però no passa de l’empat contra la UE Rapitenca (1-1)

Decepció en els rostres dels jugadors del CFJ Mollerussa després d’empatar a un gol contra la UE Rapitenca tot i haver completat una de les millors segones parts de la temporada.

Sabedors de les derrotes de Montañesa i Igualada, dos rivals directes a la zona alta, els del Pla d’Urgell han sortit amb una motivació extra sobre el terreny de joc i han disposat de les primeres aproximacions de perill abans de completar-se el minut 10 de partit. No obstant això, l’ímpetu mollerussenc ha topat amb la figura del porter visitant José Luís Ruíz, qui primer desbaratava una magnífica combinació del conjunt local, i després ha desviat amb la mà un xut creuat d’Albert Delgado des de dins de l’àrea en el minut 13 de partit.

Per contra, els de Sant Carles de la Ràpita només havien inquietat la porteria de Joan Marc amb algun xut llunyà, tanmateix, aconseguien inaugurar el marcador amb un gol de Joan Sabaté en el minut 37 de joc. El CFJ Mollerussa reaccionava en el temps afegit de la primera part però ni Raya ni Putxi arribaven a desviar una bona centrada de Marc Grau, i amb el resultat de 0 a 1 s’arribava al descans.

Era a la represa quan els de Josep Maria Turull desplegaven tot el seu arsenal ofensiu i oprimien a la Rapitenca amb tres ocasions de gol pràcticament consecutives on només els hi faltava precisar la rematada o la passada final. Així mateix, corria el minut 57 quan Edgar Pocurull es quedava a centímetres de l’empat després de no arribar a desviar una pilota centrada per Raya. El propi número 10 del Mollerussa avisava acte seguit novament als del Montsià amb un xut a porteria que sortia desviat. I en el minut 70, Putxi no aconseguia enviar entre els tres pals una franca ocasió de gol.

Però només dos minuts més tard, una assistència màgica de Marc Grau permetia a Raya plantar-se tot sol davant de Ruiz. Aquest cop el davanter mollerussenc no perdonava i definia per sota de les cames del porter visitant igualant el partit a un gol (1-1).

Després d’un intercanvi de cops ben resolt per ambdós porters, la Rapitenca disposava d’una doble oportunitat per fer pujar el seu segon gol al marcador. Primer Alex Fores es topava amb un Joan Marc salvador, i posteriorment era Enric Vega qui amb tot a favor definia als núvols. Per contra, un cop de cap de Kiko a la sortida d’un córner topava amb una aturada magistral de Ruiz que evitava el gol del triomf mollerussenc en la darrera jugada del partit.

Amb aquest empat, el CFJ Mollerussa ocupa la cinquena posició empatat a 38 punts amb el Igualada, que és quart. Així mateix, es manté a 4 punts de la segona posició, que ara defensa el Viladecans després de superar l’EFAC Almacelles per 2 a 0 a casa. Cal afegir que el pròxim cap de setmana no hi haurà jornada de lliga i en el següent els del Pla rebran l’Andorra, sisè classificat.

Informa: Ignasi Gómez