El CFJ Mollerussa ja és líder

Els de Jordi Cortés s’imposen al Turó Peira (0-2) i assoleixen la primera plaça empatats a punts amb l’Atlètic Lleida

El CFJ Mollerussa ja és el líder del grup 2 de Primera Catalana empatat a punts (23) amb l’Atlètic Lleida malgrat que els del Pla d’Urgell tenen un partit menys disputat. Els de Jordi Cortés continuen amb la seva trajectòria immaculada aquesta temporada després de derrotar el Turó Peira a domicili aquest diumenge per 0-2 amb gols d’Adrià Fernández, al minut 65, i Xavier Puiggròs, al minut 86.

Després de nou jornades disputades, el Mollerussa registra set victòries a favor, dos empats i cap derrota. Aquest dimecres jugaran el duel aplaçat contra el Sabadell B al Camp Municipal d’Esports a partir de les 20.00 h.

Informa: Redacció