El CFJ Mollerussa perd davant el Muntanyesa (1-0) i trenca una ratxa de 56 partits consecutius invicte

Després de 594 dies invicte, el CFJ Mollerussa ha caigut derrotat davant el CF Montañesa (1-0) aquest diumenge en el duel que va acollir el Municipal de Nou Barris corresponent a la jornada 15 del grup 2 de Primera Catalana. D’aquesta manera, el rècord del conjunt de la capital del Pla d’Urgell es queda en 56 partits consecutius de competició oficial sense perdre.

El duel entre els dos conjunts es va decidir en el minut 75 de joc amb una diana del jugador local Joshua Paraiso, que amb un potent xut des de l’interior de l’àrea gran va batre al porter Joan Marc. Tot i que el Mollerussa va disposar d’ocasions al llarg de l’encontre per mantenir la seva imbatibilitat, el gol no va arribar, i el conjunt dirigit per Josep Maria Turull va posar fi a una ratxa històrica.

El partit havia generat tal expectació que es va poder seguir en directe a través d’una pantalla gegant al Centre Cultural de Mollerussa que va reunir prop d’un centenar d’espectadors.

Bona pantallaFoto: Pau Del Valle / Imatge al descans del partit al Centre Cultural de Mollerussa

Cal destacar que tot i la derrota, el CFJ Mollerussa es manté líder amb 32 punts, tres més que el Manresa, segon classificat i que en la pròxima jornada visitarà la capital del Pla d’Urgell.

Informa: Ignasi Gómez