El CFJ Mollerussa recupera el lideratge després de vèncer el CF Gavà (1-0) a casa

El Mollerussa torna a ser el líder del grup 2 de Primera Catalana després de sumar una nova victòria, la setena a la lliga, en imposar-se per u a zero al Gavà a casa en un partit replet d’ocasions manifestes de gol per part dels dos conjunts.

Després d’uns minuts inicials d’alternances en el joc, el conjunt mollerussenc ha disposat de l’ocasió més clara de la primera part del partit. En el minut 28, Marc Álvarez ha recollit una pilota a l’interior de l’àrea visitant i el seu potent xut ha topat amb la brillant intervenció del porter visitant Kilian Cañabate.

Sense gols al descans, a la represa, ha sigut el Gavà qui ha disposat de les primeres aproximacions de perill en els minuts 59 i 62, obligant al porter local Joan Marc a lluir-se. Cinc minuts després, el tècnic local, Josep Maria Turull, ha donat entrada a Álvaro Muñoz, que ha revitalitzat l’atac mollerussenc. Raya, amb un cop de cap, i Barón des de mig camp, han estat a punt d’avançar el seu equip. Però ha sigut el propi Muñoz, qui en el minut 82 ha desequilibrat el matx en aprofitar una assistència de Raya.

En el tram final de partit, les intervencions de Joan Marc, i el saber patir del conjunt local han impedit que el Gavà aconseguís el gol de l’empat. D’aquesta manera, el Mollerussa suma tres punts d’or que el situen novament al capdavant de la taula tot i comptar amb un partit menys disputat. Per contra, el conjunt barceloní se situa en penúltima posició.

En la pròxima jornada, el Mollerussa visitarà el Borges Blanques i el Gavà rebrà a casa el filial del Lleida Esportiu.

Informa: Ignasi Gómez