El CFJ Mollerussa s’exhibeix davant el FC Borges (6-1)

El CFJ Mollerussa va completar aquest diumenge un partit per al record en golejar el Borges Blanques (6-1) en el derbi lleidatà, i va retrobar-se amb la victòria després d’una ratxa de vuit jornades sense guanyar.

Aquesta passada magistral d’Àlex Guàrdia va esmicolar l’entramat defensiu garriguenc i va permetre a Eduardo Raya obrir la llauna (1-0) en el minut 11 de partit. Sis minuts més tard, el mateix número 10 del Mollerussa va estar a punt d’ampliar la renda del seu equip amb un xut creuat que va llepar el pal de la porteria defensada per Adrià Xammar.

El Borges però, no es va deixar intimidar, i va disposar de clares ocasions de gol gràcies a diverses internades i situacions de 2 contra 1 per banda que els locals no van aconseguir ajustar a la primera part. Tanmateix, l’efectivitat era dels del Pla d’Urgell, que ampliaven l’avantatge amb una diana del lateral Marc Grau (2-0) abans d’arribar al temps de descans.

Als cinc minuts de la represa, un gran gol d’Eduard Vives donava esperances als garriguencs (2-1). Però només set minuts després, Raya tallava de soca-rel la reacció visitant amb el tercer gol local i el segon de la tarda en el seu compte personal. A partir d’aquí exhibició mollerussenca. Álvaro Muñoz sentenciava el duel amb dues dianes més, una en el minut 66 i l’altra en el minut 83 gràcies a una pena màxima que suposava l’expulsió del visitant Roger Pelegrí per doble targeta groga. Amb el Borges amb inferioritat numèrica, Ricard Cervelló arrodonia la golejada amb el sisè gol mollerussenc.

Amb aquest triomf, el Mollerussa suma 44 punts i s’eleva a la sisena posició abans de visitar el Viladecans, líder de la lliga, en la pròxima jornada.

Informa: Ignasi Gómez