El CFJ Mollerussa suma el tercer triomf seguit abans d’afrontar l’esprint final de la lliga

El CFJ Mollerussa va sumar aquest diumenge el tercer triomf consecutiu després d’imposar-se per 4 gols a 2 al Vilanova i la Geltrú en un partit molt atractiu de cara a l’espectador. Ambdós equips van desplegar un joc valent i sense por a encaixar gols tal com demostra el resultat final. En aquest escenari, els del Garraf van assestar el primer cop del partit al minut 4 de joc mitjançant Antoni Pinilla. Això no va tombar el conjunt del Pla d’Urgell, que només dos minuts més tard igualava el matx amb una diana d’Álvaro Muñoz a la sortida d’un corner. El mateix número 9 del Mollerussa va desaprofitar una bona oportunitat per desfer l’empat en el minut 24, de la mateixa manera, els visitants també van disposar de diverses aproximacions de perill que van topar amb les intervencions del porter local Joan Marc. Posteriorment, els mollerussencs encarrilaven la victòria amb dos gols més abans del descans, el primer obra de Marc Grau en el minut 38, i el segon d’Eduardo Raya des del punt de penal en el minut 44, després que Quini fos objecte de falta dins de l’àrea.

A la represa, el mateix Quini aconseguia amb un potent xut creuat el quart gol del conjunt local, que deixava pràcticament sentenciat el duel. No obstant això, el Vilanova no tirava la tovallola i plantava cara fins al final del partit, un esforç que es veia recompensat únicament amb un segon gol d’Antoni Pinilla en el minut 77 de joc que col·locava el 4 a 2 definitiu a l’electrònic del Municipal d’Esports de Mollerussa.

Amb aquesta victòria el CFJ Mollerussa es manté a la sisena plaça amb 50 punts sumats, però retalla a 5 els punts de diferència amb la segona plaça abans de visitar el Sant Ildefons, catorzè classificat, en la pròxima jornada de lliga.

D’altra banda, cal destacar que el debut amb el primer equip del jugador de la base de categoria cadet Pol Simó, i la convocatòria del juvenil Radu-Ionut, van posar la cirereta al triomf mollerussenc.

Informa: Ignasi Gómez