El CFJ Mollerussa suma un punt d’or en la visita al Can Vidalet

Els mollerussencs empaten a les acaballes de partit i mantenen la segona posició de la taula

El Club de Futbol Joventut Mollerussa va poder mantenir la segona posició a la classificació en la seva visita al camp del Can Vidalet, un rival directe en la lluita per les primeres posicions. Era un partit clau en les aspiracions dels dos equips, i aquesta idea es va plasmar damunt el terreny de joc. Després de quaranta-cinc minuts sense canvis en l’electrònic, els gols van arribar a l’últim quart d’hora de partit. Primer es va avançar el Can Vidalet, però només dos minuts després, Marc Soldevila, aconseguia l’empat per al Mollerussa. Deu minuts més tard, l’àrbitre va xiular un penal a favor del Can Vidalet que va transformar Marc Reinhardt. Aquest resultat deixava el Mollerussa en la tercera posició de la classificació, però a les acaballes del duel Eduard Barón aconseguia el gol de l’empat definitiu pels mollerussencs (2-2).

Amb aquest empat el CFJ Mollerussa segueix mantenint la segona posició de la classificació amb 26 punts. El líder, el Borges Blanques, no va poder passar de l’empat en la seva visita al camp del Tàrrega i manté la distància de dos punts amb els del Pla d’Urgell. Aquest diumenge el conjunt mollerussenc rebrà el Martinenc, setè classificat.

Informa: Marc Álvarez