El CFJ Mollerussa supera el Balaguer (4-1) i avança a les semifinals de la Copa Lleida

El Club Futbol Joventut Mollerussa no ha deixat marge a la sorpresa i ha superat el Balaguer per 4 gols a 1 en la tornada dels quarts de final de la Copa Lleida. Tot i que el conjunt de la Noguera ha disposat de la primera oportunitat clara del partit, els de Josep Maria Turull, han deixat l’eliminatòria encarrilada amb dues dianes de bella factura en el minut 10 i 16 de partit, obra d’Edgar Pocurull i de Ricard Cervelló respectivament. Tot i això, el Balaguer ha aconseguit retallar distàncies amb un gol de Sergi Galceran set minuts més tard i col·locar el 2 a 1 a l’electrònic, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, els dos equips han mogut la banqueta per tal de donar frescor al seu joc. Tanmateix, no ha sigut fins als últims vint minuts de partit quan els del Pla d’Urgell han tancat la golejada amb un gol de Sergi Surroca en el minut 73, i d’Álvaro Muñoz en el temps de descompte.

D’aquesta manera, el tècnic local, Josep Maria Turull s’ha mostrat satisfet amb el treball realitzat per l’equip.

Per altra banda, el Club Futbol Linyola, que va superar en la seva eliminatòria a l’Alpicat a la tanda de penals, serà el rival del Club Futbol Joventut Mollerussa en les semifinals del torneig, que es disputaran a partit únic.