El CFJ Mollerussa surt del descens

Segona victòria consecutiva a casa i tercera jornada seguida sense perdre pels blanc-i-blaus després de guanyar 1-0 al CF Montañesa

La dinàmica del CFJ Mollerussa sembla que ha canviat radicalment les darreres setmanes. Després d’acumular fins a 8 jornades sense conéixer la victòria en la seva primera temporada a Tercera RFEF, els de Jordi Cortés sembla que agafin embranzida al final de la primera volta i ahir van sumar la segona victòria consecutiva a casa després de guanyar per 1 a 0 davant el CF Montañesa.

El Municipal de Mollerussa s’omplia el diumenge pel matí per rebre al quart classificat de la lliga, un equip que fora del seu estadi tan sols havia rebut quatre gols en contra en set jornades. Però la situació ha canviat pels blanc-i-blaus, que van tenir la capacitat de jugar de tu a tu al rival i en un partit de poc domini del joc per cap dels equips al camp, van ser els locals els que es van endur l’alegria cap a casa. I gran part d’aquesta culpa la té Lamin Juwara, qui al minut 50 de partit va marcar el primer i a la postre únic gol de l’encontre.

L’entrenador dels locals va destacar el gran partit defensiu i la solidesa mostrada pels seus els 90 minuts, i explicava que les claus d’aquesta bona dinàmica les tenen sobretot dos jugadors, Rocky i Adri Buetas, qui Jordi Cortés en destaca la seva importància defensiva i de lideratge al darrere.

Amb aquesta victòria el Mollerussa surt de la zona de descens i se situa en 14a posició amb 17 punts. El seu pròxim rival serà el CF Peralada, sisè classificat.

Informa: Gerard Díaz Tribó