El CFJ Mollerussa torna a sumar de tres a casa

Els de Jordi Cortés guanyen 3-1 al Municipal davant L’Escala abans de l’aturada per Nadal

Els del Pla d’Urgell es van imposar aquest diumenge al Municipal de manera contundent en vèncer a L’Escala amb un marcador final de 3-1. Des de l’inici, els de Jordi Cortés van agafar el control del joc i van mostrar-se superiors.

Els gols, però es van fer esperar, no va ser fins al minut 56 on Pedrós va obrir el marcador, el segon gol dels blancs i blaus va arribar deu minuts després en un gol en pròpia d’Aparicio que deixava el matx amb una diferència de dos gols, al minut 84 Josu reduïa distàncies al marcador, fins que Nil Sauret al cap de tres minuts va transformar un llançament de falta des de la frontal de l’àrea pujant així el definitiu 3-1 a l’electrònic.

Amb aquesta victòria el CFJ Mollerussa respira abans de l’aturada per les festes de Nadal.

Informa: Miquel Miras Fusté