El CFJ Mollerussa torna a sumar de tres a casa

Els blanc-i-blaus guanyen 4-2 al Castelldefels en un partit que se’ls hi ha complicat a la segona part

El CFJ Mollerussa continua invicte a casa en aquest tram inicial de temporada a 3a RFEF. Els nois de Jordi Cortés han sumat tres punts més aquest diumenge al matí després de vèncer en un partit boig a la UE Castelldefels.

Els blanc-i-blaus han jugat una primera part molt sòlida, sense concedir pràcticament cap acció de perill en contra en els primers 45 minuts, i trobant ocasions per les bandes en atac. Però no ha sigut fins al minut que els locals s’han avançat al marcador després d’una gran acció de Genís Soldevila, amb assistència d’Adri. Tot just abans del descans, s’ha girat la truita i ha sigut el 17 mollerussenc qui ha assistit en un córner perquè Adri ampliés la diferència a l’electrònic.

A la represa, els visitants han pujat el nivell i en dues accions pràcticament idèntiques, de centrada de falta lateral amb rematades de cap dins l’àrea, han aconseguit igualar el partit amb tan sols 20 minuts. El Mollerussa no s’ha fet enrere i reaccionant a l’empat, han buscat el tercer amb nombroses accions de perill que no acabaven de materialitzar-se. Jordi Cortés ha donat entrada llavors a Jofre, Lamin Juwara i Jordi Puig, protagonistes dels darrers minuts de l’encontre. El mateix Lamin és qui ha servit en safata el 3-2 a Jofre amb una gran passada en profunditat al minut 85. Només 4 minuts després, era el ‘9’ local qui assistia a Puig per sentenciar definitivament el partit.

Informa: Gerard Díaz Tribó