El CFJ Mollerussa torna al camí de la victòria

Els de Jordi Cortés guanyen a casa davant la UD Sant Mauro per 2 a 1

Després de la primera ensopegada de la temporada a la lliga, el CFJ Mollerussa tornava a jugar al municipal amb la necessitat de recuperar sensacions davant la UD Sant Mauro.

L’alt nivell de concentració i d’intensitat es va fer notar ja al xiulet inicial quan als 10 segons de partit Adri Fernández avisava amb un xut de fora l’àrea. Els blanc-i-blaus van dominar amb possessió, bon joc i ocasions durant els 45 primers minuts, tot i que els de l’Anoia es mostraven ferms defensivament. Només un míssil imparable d’Adri des de 35 metres va aconseguir perforar la porteria rival, per situar l’1-0 amb què s’arribaria al descans.

A la segona meitat els visitants van posar una marxa més i van començar a arriscar veient-se a la primera part superats pels del Pla. Els barcelonins es van trobar a prop de l’empat en diverses ocasions, però els locals van saber jugar les seves cartes i en una transició, Jofre recollia aquest caramel al punt de penal per gairebé sentenciar el matx al 77’.

Ja als instants finals, una gran acció individual de Josep Navarro va posar emoció a l’encontre, però el Mollerussa acabaria la tarda assaborint els tres punts. Jordi Cortés es mostrava satisfet del partit dels seus destacant sobretot la dificultat d’aconseguir tancar els partits en aquesta categoria.

Els mollerussencs tanquen líders del grup la primera volta de la lliga i el segon tram de la temporada l’engegaran el diumenge al camp del Tàrrega.

Informa: Gerard Díaz Tribó