El CFJ Mollerussa tornarà a disputar la Copa del Rei la temporada vinent

Els de Jordi Cortés obtenen el bitllet en superar el campió de grup, la Rapitenca (3-1), i posar el colofó a la seva ratxa immaculada amb nou victòries consecutives

El CFJ Mollerussa va obtenir ahir el bitllet per tornar a disputar la Copa del Rei la propera temporada. L’equip va posar el colofó a la seva trajectòria immaculada aquest tram final de temporada en superar el campió del grup, la Rapitenca (3-1), i assolir la novena victòria consecutiva, que li permet tancar la lliga com el millor segon classificat dels tres grups de Primera Catalana.

En la primera meitat, l’equip de Jordi Cortés va disposar de clares ocasions de gol per avançar-se en l’electrònic mitjançant les jugades d’estratègia i la pilota aturada. No obstant això, el gol no va arribar fins minuts abans del descans, quan Jordi Fabregat va encertar a rematar al fons de la xarxa una centrada des de la banda.

A la segona meitat, els visitants també van demostrar el seu potencial en el joc aeri i van empatar el duel amb un gol de Samper al minut 53. Però un quart d’hora després, Adri Fernández avançava de nou als mollerussencs amb un magistral llançament de falta. Posteriorment, el Mollerussa va desaprofitar un penal a favor, però va resistir davant d’un Rapitenca que no va posar fàcils les coses fins que Moró Sidibé va sentenciar el matx al minut 82 de joc.

Amb aquest resultat, el Mollerussa finalitza la temporada en segona posició, a només dos punts de la Rapitenca, que la jornada anterior va segellar el seu ascens a 3a RFEF. D’aquesta manera, el conjunt mollerussenc tanca la temporada amb el bitllet per la fase prèvia de la Copa del Rei després de sumar onze victòries en els darrers dotze partits disputats.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera / Imatges: La Xarxa