El CFJ Mollerussa venç al Girona B per somiar amb la permanència

Els del Pla d’Urgell guanyen per la mínima al municipal amb una nova porteria a zero

Els de Jordi Cortés fan un pas de gegant en la lluita per la permanència després de vèncer per la mínima al conjunt Gironí.

El partit ha sigut molt de tu a tu amb els dos equips volent jugar la pilota, tot i que l’ocasió més clara dels primers 45 minuts ha sigut pel conjunt local on Nil Sauret ha rematat una volea impressionant que ha impactat al travesser.

A la represa l’equip visitant ha sortit més endollat, però els del Pla d’Urgell han controlat el matx amb una molt bona efectivitat defensiva.

Jordi Cortés ha mogut la banqueta amb dos dobles canvis per a revolucionar el partit, i així a set, una rematada de Rusiñol a un centre de Genis amb l’exterior del peu feia pujar l’1-0 a l’electrònic quan faltaven deu minuts per al final del partit.

Amb aquesta victòria el CFJ Mollerussa escala a la 12a posició amb un total de 38 punts i un partit menys, que ha d’acabar de disputar aquest dimecres al camp de la Rapitenca.

Informa: Miquel Miras Fusté