El CFJ Mollerussa venç el CF Balaguer (1-0) i suma la tercera victòria a la lliga després de tres jornades disputades

Inici de lliga somiat pel Club Futbol Joventut Mollerussa. Un gol d’Eduardo Raya a les acaballes del partit ha permès al conjunt mollerussenc doblegar per la mínima el Club Futbol Balaguer i sumar la tercera victòria consecutiva després de tres jornades disputades.

El respecte entre dos equips que s’enfrontaven per tercera vegada aquest curs ha marcat l’inici del partit. Tot i això, els locals han començat agafar les regnes del joc a partir de l’equador de la primera part, tanmateix, el resultat s’ha mantingut sense gols al descans.

A la represa, ambdós equips han mogut la banqueta complerta l’hora de joc. Els canvis han beneficiat els de Josep Maria Turull, que han trobat el seu millor joc i han disposat de les millors ocasions del partit, com un penal a favor, on Eduardo Raya s’ha topat amb la intervenció del porter visitant Peguero. Tot i això, el Mollerussa ha seguit insistint i ha trobat la recompensa al seu joc en el minut 89 d’encontre, quan el propi Raya s’ha refet del seu error anterior i ha transformat amb un cop de cap el gol que ha donat la victòria al conjunt mollerussenc.

D’aquesta manera, el Mollerussa ocupa la tercera posició empatat a 9 punts amb el líder, el Viladecans, i amb el segon classificat, el Vista Alegre, pròxim rival del conjunt mollerussenc. Per la seva banda, el Balaguer baixa a la tretzena plaça de la classificació.

Informa: Ignasi Gómez