El CFJ Mollerussa vol donar continuïtat a la bona dinàmica

Els blanc-i-blaus s’enfrontaran contra la UE Tona aquest diumenge

Bon ambient i tranquil·litat al municipal de Mollerussa durant els entrenaments previs al partit que els del Pla d’Urgell disputaran aquest cap de setmana davant del Tona. Les dues victòries com a locals del Mollerussa han canviat la dinàmica d’un equip que a hores d’ara ocupa la 12a posició amb 34 punts, un més que el Sant Cristòbal equip que en aquests moments marca la zona de descens. Això sí el club lleidatà encara està pendent de la resolució del partit a Sant Carles de la Ràpita al que li falten 15 minuts per disputar.

Una dinàmica positiva totalment contrària a la que vivien els del Pla d’Urgell quan van rebre als d’Osona a la primera volta, llavors el partit es va saldar amb victòria visitant per un contundent 0 a 3.

El Tona arriba a la cita amb els del Pla d’Urgell amb la confiança d’haver sumat tres punts aquest dimecres davant la Pobla de Mafumet en un partit ajornat corresponent a la jornada 23 tres punts que acosten als d’Osona a la salvació. El partit es disputarà diumenge quan passin 10 minuts de les quatre de la tarda al municipal de Tona.