El circuit de la Serra escenari del XXVIIè Premi Ara Lleida del Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs

El Circuit de la Serra de Mollerussa ha estat l’escenari aquest cap de setmana del XXVIIè Premi Ara Lleida del Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, una prova que ha comptat amb 75 pilots, la majoria dels quals procedien d’arreu del panorama nacional i fins i tot de Portugal.

Aquesta prova es tracta de la més longeva del campionat i l’organitza l’Escuderia Mollerussa que fundada ara fa 32 anys, competia enguany amb 12 pilots on 3 d’ells han aconseguit pujar al podi. Els corredors premiats de l’Escuderia Mollerussa competien en monoplaces i ha estat Ares Lahoz que ha quedat segona en Divisió III i Juan José Moll i Jordi Puigvert, primer i segon respectivament en Divisió Car-Cros.

En aquest sentit, el campionat inclou 6 categories com són Divisió I i Divisió II en turismes mentre que en monoplaces hi ha Divisió III, Car-Cros, Junior Cros i enguany també la categoria de Promoció.

El campionat, que va iniciar-se divendres a la  tarda amb les corresponents verificacions, ha aplegat al llarg de tot el cap de setmana a desenes de curiosos que s’han volgut apropar al circuit de la Serra per gaudir d’aquest esport.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.