El cirurgià Josep Maria Greoles creu que l’emprenedoria ha de ser l’aposta de futur de Mollerussa

El cirurgià Josep Maria Greoles ha estat l’encarregat, aquest dimarts al vespre, de donar el tret de sortida als actes culturals de les Festes de Sant Isidori. El Teatre L’Amistat ha acollit l’acte del pregó, on s’aprofita per conèixer l’experiència dels mollerussencs o mollerussenques que actualment no resideixen a la ciutat.

En el cas del facultatiu, tot i que va deixar de viure a Mollerussa l’any 1969, sempre hi ha continuat vinculat i ha estat testimoni dels canvis que han tingut lloc a la capital del Pla d’Urgell. De cara al futur, creu que cal fer una aposta per l’emprenedoria.

Durant aquests dies s’han programat actes de tot tipus, entre els quals hi ha la tradicional diada dels avis, que té lloc dijous, o el lliurament, divendres, del premi literari de novel·la breu “Ciutat de Mollerussa”.

Les Festes de Sant Isidori es van recuperar a la ciutat ara fa 40 anys, i va ser en el marc d’aquesta celebració que va sorgir l’Orfeó Renaixença que clourà els actes el proper diumenge amb un concert que tindrà lloc al Teatre L’Amistat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.