El Club d’Atletisme Terres de Ponent, campió de Catalunya de clubs en categoria sub14

fewrereqw

El Club d’Atletisme Terres de Ponent s’ha proclamat aquest dissabte campió de Catalunya de clubs en categoria sub14. El campionat s’ha disputat a la pista coberta d’atletisme de Sabadell i aquesta ha estat la primera victòria en equip d’aquest club que ha sorgit aquesta temporada fruit de la unió entre l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa i el Lleida Unió Atlètica.

Les actuacions de les atletes participants han estat de gran nivell en cada una de les proves. Èrika Sellart ha  estat la primera en llançament de pes i rècord dels campionats en aquesta prova , Núria Argelich ha guanyat als 60m.ll. Martina Lujano 7a als 60m.t., Núria Grau 3a als 600m.ll., Aran Badia 1a posició als 1000m.ll., Estel Jordan ha guanyat als 2000m.ll, Aya Bednaoui 2a als 2000m.m., Maria March 4a en salt de llargada, Fatima Diop 9a en salt d’alçada, Carolina Noguera 5a en triple salt, Belén Chleliz 7a en salt de perxa i 2es en el relleu de 4x200m.ll. format per Laura Miró, Núria Argelich, Avril Grimau i Èrika Sellart.

El proper repte per als atletes d’aquesta categoria en pista coberta, és la prèvia del Campionat de Catalunya sub14 el proper 16 de febrer i la resta de proves individuals el 29 de febrer. Pel que fa al cros, el proper 9 de febrer tindrà lloc el Campionat de Catalunya de cros que es disputarà a Mataró.


Informa: Redacció / Foto: Club d’Atletisme Terres de Ponent

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.