El Club de Bàsquet ACUDAM inicia la temporada

Prop d’una quinzena d’usuaris de l’Acudam Mollerussa integren l’equip de bàsquet que van formar sota el paraigua del Club de Bàsquet de Mollerussa l’any 2016. Tot i que fa molts anys que els jugadors es van iniciar en la pràctica d’aquest esport, des que van signar aquest conveni, competeixen a la lliga interclubs de la Federació ACELL.

En aquesta lliga, que va iniciar-se el passat mes d’octubre, els del Pla d’Urgell treballen les habilitats motrius bàsiques i les relacions interpersonals que es converteixen en  l’objectiu principal de les trobades on participen amb la resta de clubs que formen part de la lliga.

Gràcies a la constància en la pràctica d’aquest esport, alguns jugadors com la Gemma, han pogut gaudir d’experiències úniques.

Als entrenaments que realitzen de manera setmanal, els aspectes que treballen són els fonaments bàsics del bàsquet i la tàctica, tot i que els jugadors més veterans van un pas més enllà.

El proper 23 de novembre serà quan el club es desplaçarà fins al Poliesportiu Municipal Juanjo Garra de Lleida per enfrontar-se al Salvador Seguí en el que serà la segona trobada de la lliga.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.