El Club de Lectura Teatral de Saó de Ponent enceta el seu quart curs amb les obres ‘Els Jocs Florals de Canprosa’ i ‘Cartografía de una desaparición’

Els Jocs Florals de Canprosa, de Santiago Rusiñol, i Cartografía de una desaparición, de Sergio Blanco, són les obres que s’han escollit per encetar el curs del Club de Lectura Teatral de Saó de Ponent. Sentir, gaudir i compartir en grup les emocions que genera llegir una obra teatral en veu alta, són els valors que busquen inculcar les sessions de lectura del club en els seus participants. Per aquest motiu, durant l’hora de lectura setmanal, tothom disposa del llibre, però només el té obert qui el llegeix en veu alta.

Afanys d’amor perduts de William Shakespeare, El Gran Mercado del Mundo, de Calderón de la Barca, o Alba de Marc Artigau, són algunes de les 8 obres que els participants podran llegir i veure representades en directe al Teatre Nacional de Catalunya durant el curs.

Així mateix, el Club compta amb la col·laboració de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i continua participant en el projecte “Llegir el Teatre”. El programa per portar el teatre més enllà dels escenaris, es va iniciar pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques ara fa 6 anys amb 17 biblioteques participants, enguany la xifra ja és de 117, i aquest curs, com a novetat, comptarà amb una trobada de clubs de lectura el 25 de maig de l’any vinent.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.