El Club Waterpolo de Mollerussa compleix 10 anys amb el repte de tornar a competir a la lliga

A la piscina coberta de Mollerussa els partits de waterpolo els juguen integrants del mateix equip, ja que l’elevat cost econòmic que representa competir en lliga els va fer retirar-se ara fa 5 anys. La il·lusió per tornar-hi és molt present i per això es plantegen fer-ho possible en una o dues temporades, comptant amb l’ajuda d’algun espònsor.

El Club Waterpolo Mollerussa compleix enguany una dècada, tot i que la pràctica d’aquest esport a la ciutat es va iniciar molt abans, dins del club de natació. Ara per ara compten amb un equip mixt i conformat per persones d’edats molt diferents, des dels 14 anys fins als 39. Alguns d’ells són veterans i porten una llarga trajectòria practicant waterpolo a la capital del Pla d’Urgell.

El fet de ser l’únic club de la província fa que l’equip estigui integrat per persones de diferents comarques de les terres de Lleida. Els entrenaments es duen a terme els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10 de la nit a causa de l’alta ocupació que té la piscina coberta durant la resta de franges horàries. Tot i això, l’interès per practicar el waterpolo ha anat creixent. Una experiència que també obren a tothom qui ho vulgui. De fet, alguns estudiants universitaris han pogut entrenar amb ells i conèixer d’a prop aquest esport minoritari.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.