El comerç de Mollerussa tindrà venda en línia a partir de finals del mes d’abril

El comerç de Mollerussa disposarà d’un “centre comercial on-line” operatiu a finals del mes d’abril. Això serà possible gràcies a la nova pàgina web de Mollerussa Comercial, www.mollerussacomercial.cat, que l’entitat ha presentat aquest divendres als seus associats i a la directora de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, entre d’altres.

Aquesta plataforma on-line té previst agrupar els 140 associats de Mollerussa Comeren un “market place”, d’entrada els establiments disposaran d’un catàleg on podran oferir fins a 10 productes de qualsevol tipus com roba, complements, aliments, joguines o fins i tot automòbils. I posteriorment, la xifra de productes a la venda podria ascendir fins a 100 productes. Així mateix, la web també oferirà als comerciants i als clients diverses opcions en relació a la logística de les adquisicions.

D’aquesta manera, Mollerussa Comercial facilita una eina als seus associats per posicionar-se en el món on-line i fer un pas endavant tecnològica i socialment, dos grans reptes que han d’afrontar els negocis d’avui dia segons ha indicat la directora comercial de la Generalitat.

Vilalta també ha afegit que en els darrers anys, el nombre de comerços a la ciutat ha variat però no ha disminuït, un fet, que segons ella, fa que el comerç local tingui una “bona salut”.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.