El còmic de l’heroïna VAI transmet el poder del voluntariat als escolars de Mollerussa

Una mirada solidària envers les situacions del dia a dia. Aquest és el poder que donen les ulleres de la VAI, una heroïna de còmic, que ja ha arribat als centres escolars de Mollerussa amb la missió de promoure els valors de voluntariat, altruisme i inclusió social entre els joves del municipi.

Per aquest motiu, alumnes de tercer de primària de l’Escola Mestre Ignasi Peraire han participat en un taller per conèixer la història d’aquesta noia de 8 anys que porta una vida normal a Mollerussa, però que compta amb uns poders vinculats a la solidaritat que tothom pot fer servir.

El públic destinatari d’aquest còmic, que té per lema “Junts serem invencibles”,  són tots els centres de Primària de la ciutat, però també vol promoure el teixit associatiu del municipi i el valor de la solidaritat en tota la societat mollerussenca amb la voluntat de crear una consciència col·lectiva a llarg termini.

Els alumnes del col·legi El Carme van ser els primers a conèixer la VAI, i ara ho fan els de l’Ignasi Peraire. Al  llarg d’aquest curs també ho faran els de les escoles Pompeu Fabra i Les Arrels.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.