El Concert de l’Estelada retorna l’esperit reivindicatiu un any més a Vilanova de Bellpuig

Vista del públic assistent al Concert de l’Estelada de l’any passat. FOTO: Marc Rovira.

 

Després de 14 edicions d’èxit, el Concert de l’Estelada torna a Vilanova de Bellpuig el proprer dissabte 22 d’abril amb l’objectiu revalidar la bona acollida dels anys anteriors i que ha consolidat la trobada, plena de la música més reivindicativa del país, en aquesta localitat del Pla d’Urgell. Alguns dels grups que hi actuaran seran els de La Terrasseta de Preixens, Oques Grasses, Doctor Prats i Brams.

La Terrasseta de Preixens, que ja va trepitjar l’escenari de Vilanova de Bellpuig i que l’any passat va presentar el seu tercer treball ‘Candidatura’ amb el seu èxit ‘Final feliç’, tornarà al concert d’enguany. Es tracta d’un grup que va néixer a Preixens i que compta amb integrants de Tàrrega i Igualada.

Mentre, Oques Grasses, que ja va venir a Vilanova el 2015, repeteix a la cita d’enguany, a l’igual que Brams, que arribarà al Pla d’Urgell més madur però mantenint la seva rauxa per presentar les noves cançons.

D’altra banda, Doctor Prats, que va néixer com un grup virtual el 2014 i que la seva gira els va portar l’any passat a l’Acampada Jove o les Festes de la Mercè de Barcelona -a més de col·laborar amb el disc de la Marató de TV3- també forma part del cartell del Concert de l’Estelada.

Les entrades s’han posat a la venda en les darreres setmanes i també s’han organitzat diversos sortejos a través de les xarxes socials. En aquest sentit, a Instagram, més de 250 persones van  participar-hi, a Facebook, prop de 100. I és que els perfils d’El Concert de l’Estelada han aconseguit, al llarg dels anys i com a mostra de la consolidació del projecte, sobrepassar els 5.000 seguidors a Facebook i arribar als gairebé 500 a Instagram.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.