El concert del 40è aniversari de l’Orfeó Renaixença posa el punt final a les Festes de Sant Isidori

Les veus de l’Orfeó Renaixença han estat les encarregades de posar el punt final a les Festes de Sant Isidori. L’entitat ha arribat, precisament en el marc d’aquesta celebració, al seu 40è aniversari i ha volgut iniciar la commemoració d’aquesta efemèride amb un concert on han comptat amb la col·laboració del Quartet Altimira.

Aquest diumenge també s’ha celebrat la 19a Trobada de Puntaires, que ha aplegat a unes 700 dones. La de Mollerussa és una de les que compta amb més assistència, amb persones vingudes d’arreu de Catalunya i de part de l’Aragó. També s’han instal·lat 32 parades en un mercat vinculat a les seves necessitats. A més, el grup de puntaires de l’Associació de Dones Albada ha confeccionat el logotip de Mollerussa Capital de la Sardana en punta de coixí.

De fet, la capitalitat ha estat present en diferents actes d’aquesta setmana cultural com ara la 8a tarda bastonera de dissabte on, enguany, s’han incorporat alumnes del curs Mollerussa Dansa. El Casal Popular L’Arreu està ultimant els detalls per estrenar, per Sant Jordi, dos nous gegantons.

I durant aquest cap de setmana fester, també ha tingut lloc el nomenament del cineasta Ramon Monfà com a fill adoptiu de Mollerussa. Un acte que ha omplert aquest dissabte la sala de plens de la ciutat i on els diferents grups municipals han volgut destacar la seva contribució a la capital del Pla d’Urgell, entre ells el seu nét, Narcís Sala, regidor d’Esquerra.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.