El Concurs de Música de Cambra de Mollerussa repartirà prop de 2.000 euros amb premis

Prop de 2.000 euros amb premis per a joves intèrprets. Aquest és l’al•licient principal de l’onzè Concurs de Música de Cambra que organitza L’Escola Municipal de Música de Mollerussa Jordi Piqué el pròxim 29 de juny. El certamen se celebrarà al Centre Cultural i poden presentar-s’hi músics d’entre 6 a 18 anys.

El concurs serà el punt i final al 6è Curs de Música de Cambra que es durà a terme a l’Escola Municipal la setmana del 25 al 28 de juny. Hi participaran una quarantena d’intèrprets distribuïts en grups de fins a 8 músics amb el seu corresponent instrument. Les sessions s’adrecen a l’alumnat interessat en endinsar-se en la pràctica de qualsevol dels instruments de corda i vent que s’imparteixen a l’escola així com en piano, guitarra i percussió. El preu d’aquest curs, que s’impartirà des de dos quarts de 10 del matí fins a la 1 del migdia i des de dos quarts de 4 fins a les 6 de tarda, és de 40 euros si s’és alumne de l’escola i 55 si no se n’és. A més en els dos casos, el preu inclou l’assistència a una classe magistral sobre Educació i relaxació corporal per a músics, a càrrec de la professora Laura Tarradellas. També hi ha la possibilitat de servei de menjador i entra a les piscines municipals per 10 euros al dia i l’acollida matinal de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 per 10 euros tot el curs.

Paral•lelament al curs i per donar servei a alumnat més petit, tindrà lloc la quarta edició de les Estades Musicals que acullen nens i nenes d’entre 3 i 5 anys. La programació inclou activitats com la construcció d’instruments, jocs musicals i la introducció a la pràctica d’instruments. Els preu per aquestes estades és de 40 euros.

Tothom qui vulgui més informació sobre el concurs, els cursos i les estades pot consultar aquesta pàgina web https://emmm.mollerussa.cat/


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.