El Concurs de Vestits de Paper incorpora enguany un nou premi per donar valor al millor complement

El vestit guanyador en la categoria d’època de l’any passat.

El  51è Concurs Nacional de Vestits de Paper, que tindrà lloc el proper 17 de desembre al Teatre L’Amistat, comptarà enguany amb una nou premi en que es farà un reconeixement especial al millor complement. Es tracta d’un guardó consistent en una ballarina de Lladró patrocinat per Guasch, un establiment comercial ubicat a Lleida i especialitzat en roba per a dansa i disfresses. Es dóna la circumstància que el seu propietari va ser el model encarregat de desfilar el vestit guanyador de la categoria d’Època en la passada edició.

Aquest nou guardó se suma al Dídal d’Or i Diamants, que reconeix la trajectòria en el concurs i l’Agulla d’Or, que patrocina la botiga Lluna de Drap a la peça millor cosida amb agulla.  A banda d’aquests reconeixements, el concurs repartirà 13.000 euros en premis als 3 vestits guanyadors de les tres categories de què consta el concurs així com també als guanyadors del Concurs de Vestits per a Nines Barbie.

El vestit cerimonial usat en assumptes d’estat per l’emperadriu Anna, autòcrata de tota Rússia i duquessa de Curlandia o un altre inspirat en el vestit de casament de la jove reina Victòria del segle XIX són algunes de les peces que entraran a concurs enguany. També desfilarà un vestit inspirat en l’esposa de Napoleó Bonaparte que en aquest cas té com a peculiaritat estar fet amb fulls de publicitat de la Fira de Sant Josep i un altre que té com a referent el primer quadre oficial del reis Felip VI o Letizia com a prínceps d’Astúries.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.