El Concurs de Vestits de Paper torna dissabte amb 51 vestits d’arreu de l’Estat

La gala, que serà conduïda per la presentadora de televisió Ruth Jiménez, se celebrarà a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat

Una imatge de la darrera edició del Concurs de Vestits de Paper de l’any 2019

El 57è Concurs de Vestits de Paper, que tindrà lloc aquest dissabte dia 18 a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat, comptarà amb un total de 51 participants procedents de diferents indrets de la geografia espanyola com Astúries, País Basc i La Rioja, així com també de diferents punts de Catalunya com el Baix Ebre, el Montsià i el Vallès Occidental, entre altres. Així mateix, 21 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 13 a Fantasia i 17 a Època, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

La periodista i presentadora de televisió, Ruth Jiménez, és qui s’encarregarà de conduir la gala, que també comptarà amb la interpretació de diferents peces de swing de la mà del grup Apocadixie Cotton Pickers acompanyats d’una parella de ballarins.

Les entrades per assistir a la gala es poden adquirir a les taquilles del teatre de dimarts a divendres de 7 de la tarda a les 9 del vespre i també per internet al web www.entrades.teatrelamistat.com

El concurs repartirà un total de 13.000 euros en premis en metàl·lic

Els vestits guanyadors de les tres categories, que entraran a formar part de la col·lecció del Museu, seran premiats amb tretze mil euros repartits entre els dissenyadors. En aquesta edició es mantenen també els premis especials com són el Didal d’Or i l’Agulla d’Or. També es lliurarà el premi a la millor model femenina de la mà de la Revista Pasarela de Asfalto, que enguany amplia també amb un segon premi al millor model masculí. Així mateix, també es lliurarà el premi especial al millor aprofitament de les qualitats del paper, dotat amb mil euros i que entrega l’Escola-Museu Emoz de Saragossa, i el premi Emergent’s, que premia amb 600 euros el millor vestit amb disseny innovador i conceptual, i serà l’entregat de la mà de l’empresa Folch La Fàbrica d’Agulles juntament amb un costurer amb material de costura.

Pel que fa al jurat del Concurs Nacional de Vestits de Paper, està format per professionals del món de la moda i el disseny. El jurat, presidit per el dissenyador  Estanislao Solsona, el qual a més de ser un habitual del concurs, dirigeix l’escola de patronatge Eometric, està format per Kima Guitart, artista tèxtil, dissenyadora i artesana experta en pintura en seda; Josep Maria Folch, gerent de Metalúrgica Folch; Francisco Pavón, advocat, editor i director de la revista de moda “Pasarela de Asfalto”; Felipe Moreno i Luis Fernando Jiménez, encarregats de la part artística i cultural de l’escola-museu EMOZ, vinculada al món del paper en la tècnica de l’origami; i Teresa Cardona, tècnica del paper i membre del comitè organitzador. Com a secretari del jurat actua Josep Miquel Varea.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.