El Consell Comarcal del Pla d’Urgell aprova el pressupost de l’any 2020 amb el vot en contra d’ERC

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell tindrà l’any 2020 un pressupost de 10,9 milions d’euros, un 2% més baix que l’exercici anterior. Aquesta lleugera disminució afecta principalment a la despesa de personal, que baixa en 164.000 euros respecte a l’any passat i se situa en 3.469.752 euros. Pel que fa a les partides destinades a sufragar els serveis que l’ens presta per a fins socials i mediambientals, es mantenen.

El pressupost s’ha aprovat en la darrera sessió plenària de l’any amb els vots a favor de JuntsxCat i en contra dels republicans, que han demanat més informació sobre la catalogació dels llocs de treball que el Consell té previst dur a terme durant el 2020, que definirà la feina i els sous dels seus treballadors.

Pel que fa a les inversions, el president de l’ens ha explicat que s’està pendent de l’aprovació de les actuacions incloses en el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya de l’any 2020. De fet, Panadés també ha anunciat que el projecte que s’hi ha presentat per convertir la seu del Consell en un edifici més sostenible s’inclourà al pressupost del 2021. L’actuació contempla la instal·lació de plaques solars al terrat i la substitució de totes les llums per leds de baix consum.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.