El Consell Comarcal del Pla d’Urgell prepara un programa de reactivació socioecòmica

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, prepara un pla de reactivació socioeconòmica per a concretar objectius, estratègia i accions per impulsar la comarca i mitigar l’impacte de la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia.

La proposta inicial del pla d’accions a grans trets preveu que graviti al voltant de tres eixos vectors: ocupació, consum de proximitat i transició energètica i un component comú basat en les singularitats pròpies de la comarca.

Algunes de les iniciatives que s’hi apunten fan referència a la creació d’una plataforma de serveis de proximitat, especialment per a la gent gran; accions per incentivar l’habitatge compartit i mecanismes per fomentar l’ocupació de qualitat a la comarca.

Des de l’ens comarcal s’ha posat l’accent en la necessitat d’aquest impuls comarcal en l’àmbit econòmic i també en el social i s’ha recordat que durant els 2 primers mesos de la pandèmia des de l’Àrea de Serveis a les Persones s’han fet més de 1.400 actuacions relacionades amb situacions de vulnerabilitat agreujades o comportades per aquesta crisi sanitària.

Així mateix, el president ha posat en valor que la demanda d’un tercer carril a l’autovia A2 és vigent i s’inclourà en el contingut d’aquest pla que estarà enllestit en el termini de dos mesos.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.