El Consell Comarcal edita una guia en línia amb restauradors i productors locals del Pla que fan servei a domicili

Imatge de l'accès a través del web

Una vintena de restauradors i productors de proximitat del Pla d’Urgell s’han sumat a la iniciativa del Consell Comarcal per difondre a través del web institucional el servei a domicili que ofereixen. Aquesta iniciativa parteix de la voluntat d’incentivar el consum de proximitat i contribuir a afavorir la reactivació econòmica en aquests moments de restriccions i confinament de la població a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal s’ha constatat que, per a molts d’aquests productors, les vendes han disminuït més d’un 50%, degut a les restriccions de mobilitat i perquè no poden canalitzar els seus productes a través des mercats i les fires locals, punts de venda habituals per alguns d’ells.

Entre la relació de productors i restauradors que col·laboren en aquest projecte, hi han establiments que fan menús diaris, carta, així com també elaboradors de conserves, sucs de fruita i així una llarga varietat de productes agroalimentaris del Pla d’Urgell, com poden ser fruites i verdures.

El catàleg es pot consultar íntegrament al web www.plaurgell.cat i s’hi especifica el tipus de producte que s’ofereix, la forma de pagament i la relació de municipis del Pla d’Urgell on es fa el servei de dur la comanda a casa. També s’enllaça amb els webs i xarxes socials d’aquests establiments perquè el consumidor pugui veure el tipus de producte que s’ofereix.

Davant la bona receptivitat de la iniciativa impulsada per les àrees de Promoció Econòmica i Turisme, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, no descarta explorar noves sinergies amb entitats comercials per valorar  com es pot ampliar aquesta iniciativa.

#AlPlad’UrgellComaCasa és l’etiqueta que acompanyarà aquesta iniciativa a les xarxes socials. Per demanar-ne informació, us podeu adreçar al correu electrònic promocioeconomica@plaurgell.cat o al telèfon 973 71 13 13.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.