El Consell Comarcal rep més de 750 sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar per aquest curs escolar

Xifra que se situa considerablement per sobre en relació a convocatòries anteriors

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha rebut més de 750 sol·licituds d’ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2021/2022, xifra que se situa considerablement per sobre en relació a convocatòries anteriors. Els ajuts, en cas de ser resolts favorablement, cobreixen el 70% o el 100% del cost del menú escolar.

Els ajuts individuals de menjador, així com també el servei de menjador i el transport escolar són aspectes que justament es van abordar en la visita que el president del Consell Comarcal, Rafel Panadés, i el gerent de l’ens, Carles Esquerda,  varen fer dimecres passat a les instal·lacions del centre d’educació especial Siloé de Mollerussa, un dels dos centres d’educació especial que hi ha a les comarques de Lleida.

“Per al Consell Comarcal és important tenir un contacte directe i fluït amb les direccions per conèixer el dia a dia del centre, especialment, en allò que fa referència als serveis o programes que gestiona el Consell Comarcal a través del conveni de delegació de competències subscrit amb el departament d’Educació”, ha explicat Panadés.

La directora del centre, Montse Sagra, i la resta de membres de l’equip directiu van entrevistar-se amb els representants del Consell Comarcal i van recórrer els espais del centre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.