El Consell Comarcal treballa per garantir el transport escolar de tots els alumnes de la comarca

Aquest curs el transport escolar gestionat per l’ens comarcal dona servei a 720 alumnes d’ESO i estudis postobligatoris

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell es compromet a treballar perquè les línies de transport públic regular de la comarca donin resposta a les necessitats dels estudiants. Aquest inici de curs 720 alumnes, 50 més que el curs passat, han obtingut plaça en una de les 19 rutes gestionades per l’ens comarcal.

Aquests resultats són fruit dels acords del Consell Comarcal amb el Departament d’Educació amb la revisió d’itineraris, parades i capacitats del transport escolar. Una situació que s’emmarca en un problema de fons a la comarca com és la manca de transport públic adequat a les necessitats de l’alumnat.

Per normativa, el transport escolar gratuït està vinculat al centre d’adscripció, en aquest sentit, el vicepresident primer Jordi Martínez, ha apuntat que treballaran per garantir el dret de les famílies a escollir centre de secundària.

Per aquest motiu volen que tots els municipis de la comarca, més enllà de Mollerussa com a capital, s’incorporin a la taula de planificació escolar per tal de col·laborar amb el Departament d’Educació en la gestió del transport als instituts.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.